Suomessa ei ole korruptiota

voi surkeuden surkeus voi älö mölö voi kun sataa voi kun harmittaa.

No mikä nyt on voisi toinen rss syötteen tilanneista lukijoistani kysyä (pieni vihje että sillä tavoin pääset nauttimaan älynväläyksistäni aina silloin kuin niitä on joka ei ole tosin kovin monesti)

Harmitus on siitä kiinni mistä media kokoajan puhuu, vaalirahasta ja korruptiosta. Ensin oli tämä vaaliraha kohu, jonka saa suomentaa lahjonnaksi, tai korruptioksi, ja sitten tämä asfaltti firmojen kartelli josta juuri tuli tuomiot,,,so soo pahat pooiijat ei noin saa tehdä.

No muistatte varmaan kuinka joka perhanan lehti hehkutti sillä kuinka suomi on maailman napa jossa korruptio on tuttu vain sanana BANG BANG cha cha BOOM BOOM, tai mitä vittua, mistäs se tieto on siihenkin tutkimukseen tullut.

Itsekin luin vastaavia artikkeleita jotka oli tehty jonkun luotettavan lähteen mukaan....,mutta eihän siihen tutkimukseen kukaan vastannut että joo kyllä me otetaan lahjuksia, ja joo kartelli on hyvä juttu kun saadaan määrätä hintoja miten halutaan. Eli taas tulemme siihen kuinka tutkimustulokset voivat olla harhaajohtavia.

Kaikkihan me olemme tehneet virheen silloin tällöin, minäkin varmaan kymmenen kirjoitusvirhettä tässä artikelissa joita en kerkiä korjaamaan koska tajunnanvirta pukkaa uutta ajatusta paperille ja viestin perille meno on ehkä tärkeämpää kuin alkaa hiomaan loputtomasti pilkunpaikkoja blogiin tässä niitä ,,,,,, käytä oman halun mukaan.

Siinä viestin perille menossa on sitten tässä kartelli sun lahjusjutuissa ongelma, koska siinä on media mukana, ja aha me suomalaiset niin tykkäämme lukea uutisia joissa meidän sanotaan olevan parempia kuin muut, kuten paras koulutus systeemi vähiten korruptiota. jne.

Ongelma on sitten se että ensin kun luomme median avulla alitajuntaamme kuvan lintukotosuomesta, niin ei media sitä yritäkkään samalla voimalla rikkoa. Ehkä se johtuu myös siitä luonteen piirteestämme että emme halua kuulla huonoa arvostelua ja ohitamme sen vain olankohautuksella.

Toki asioista uutisoidaan nyt koska se myö uutisia, mutta jotenkin minusta tuntuu että suomalaiset silti sanoisivat olevansa lintukodossa, eli olevansa maassa jossa ei ole korruptiota sun muuta ja Amerikassa kaikki on tyhmiä.

Ilmiö on vähän sama kärjistettynä noisssa iltapäivälehdissämme tahi jossain 7 päivää lehdessä.

Ensin uutisoidaan isoon ääneen että se ja se teki sitä ja sitä. Etusivun otsikon lukee näkee noin miljoona ihmistä. Mahdollinen uutisen korjaus tapahtuu seuraavalla viikolla pikkuilmolla heti puhelinseksiilmoitusten edellä. Sen näkee minä ja Pera, koska minä jätän lehden valmiiksi auki Peralle oikeasta kohdasta. Ha Haa,,,pitäisi ottaa kirjekurssi huumorista.

Mitä tästä opimme,,,,lopetetaan itsellemme valehtelu, ei me ja meidän maamme muista ihmisten asuttamista paikoista niin paljoa eroa...paitsi mukavien kelien osalta.

0 comments:

Post a Comment