Kriittisyys

Menee hiukan maailmanparantamisen ohi mutta olen miettinyt kriittisyyttä viime päivät. Tarkoitan sitä kuinka me suhtaudumme kriittisesti toisten mielipiteisiin tekoihin ta muuhun sellaiseen.

Kävin itse tarkistamassa sananvapauskeskusteluja suomalaisilla keskustelupalstoilla. Asiat pyöri uusien media tai sanoisinko blogi julkkujen sanomisien ympärillä Halla+aho scripta bloginsa kanssa, (sitä voisi koettaa jaksaa lukea jos siitä provosoituisi ajattelemaan. Joku hautamaki ja sitten joku autokauppias on joutunut ongelmiin sanomiensa johdosta.

Osa näistä on varmaan vain tyhmiä möläytyksiä osa huomion hakua ja osa ihan puhtaita omia mielipiteitä. Mielenkiintoista seurata sitten jostain suomi24 palstalta kuinka näitä kommentoidaan. En kylläkään suosittele, se on henkisesti aika raskasta ja siitä tulee vain paha mieli kun lukee kuinka ihmiset haukkuu toisiaan.

Sananvapaus on kyllä aika mielenkiintoinen,,,ensin kuulutetaan että meillä on sananvapaus mutta kulloinenvaltavirta sitten lailla päättää mikä on sananvapautta ja mika rikosta.

0 comments:

Post a Comment