Äitiyspakkaus 3

Terve taas,
On tullut vain valitettua ja etsittyä niitä epäkohtia mutta ei tehtyä mitään (äänestä minua niin teen) mutta hankalaa on tuppilaudan teko siperian opetuksen mukaan vai miten se pääministeri sanoikaan.

No pikkuisen hyviä uutisia, tai niin minä ne luen. Tänään tuli erivärinen kirje hallitukselta, eli semmoinen ei standardi kiitoskirje vaan oiken kunnon asiaa mietitään kirje.

Kirje käsitteli ja kitti tietenkin sitä minun Äitiysavustuspakkausta, Kirje tuli meidän Department odf innovation , industry, science and research ministeriön yrityspuolelta.

Siinä yrityspuolen virkamies kiitteli hänen ministeri pomonsa puolesta (Senaatori Kim Carr).

Heidän mukaansa tämä asia kuuluu paremminkin työvoimaministeriön asialistalle ja he laittoivat sen eteenpäin vastaavalle ministerille elikkä Julia Gillardille.

Mielestäni se on hyvä koska saan naisen miettimään asiaa ja uskon naisten olevan enemmän asiani kannalla kuin meidän miesten. Myöskin positiivista on se että asia on edennyt, en kyllä yhtään osaa arvata miksi asia on mennyt tuonne tiede koulutus ja tutkimus ministeriöön alunperin.

pitäkää peukkuja ja muistakaa äänestää,,,hei eikös pääministerin paikka aukene kohta, kansanäänestys pystyyn olen vapaaehtoinen hommaan. :) ;)

0 comments:

Post a Comment