Äityiyspakkaus

Etten ihan täysin paljastuisi tyhjänpuhujaksi ja taivaanrannanmaalariksi niin kerron hiukan ensimmäisestä todellisesta maailmanparannnuksestani. Pitää ehkä tarkentaa että kyllähän me kaikki teemme hyviä tekoja joka päivä mutta senhän pitäisi olla osa ihmisluonnetta ja luonnollista toimintaa. Nyt tarkoitankin sellaisia tekoja jotka saa isompia lukuisiin ihmisiin vaikuttavia muutoksia aikaan.

Suomessa on mielestäni erittäin hyvä käytäntö äityispakkauksien kohdalla, mikä sen parempi alku ja helpotus uudelle lapselle ja perheelle kuin hyvin suunniteltu ja kohdennettu tarveaine paketti.

Australiassa vastaavaa systeemiä ei ole, täällä kylläkin annetaaan syntyvän lapsen vanhemmille 5000 dollarin avustus ja tuloista riippuen sen jalkeen avustusta...

Olen ollut nyt hiukan lobbyistina paikallishalliintoon päin (hitto politiikka on hidasta, pitäisi olla sauna neuvotteluissa mukana) sekä Pasific Brandsiin joka kylläkin juuri siirsi vaateteollisuutensa Kiinaan mutta joka on muuten kiinnostunut olemaan projektissa mukana ja tarjoamaan palvelujaan.

Minun ideanai on adoptoida suomen äityispaketti tänne australiaan ja saada paikallinenn tehdas valmistamaan tuotteet ja sitä myöten luoda työta ja lapsille paremmat olot. Rahat siihen pakettiin otettaisiin tietenkin tuosta kerta maksusta.

kerron kun tulee uutista

0 comments:

Post a Comment