SUPO ASIO ja muut vekkulit

Keitän puuroa ja käveleskelen ikkunalta toiselle katselllen kuinka erikoisjoukkojen miehet asettuvat asemiin taloni ympärille. Antavatkohan he minun syödä puuroni loppuun ennen kuin potkivat etuoveni sisään. Pitäisikö avata se ovi valmiiksi, vaikka siinä kärsisi tilanteen dramaattisuus, mutta samalla säästyisi minun vaivalla entisöimä melkein satavuotias lyijylasi ovi.

On ne hyviä kun koirakaan ei tee muuta kuin kiermurtele minun jaloissani huomion toivossa, eika huomaa painostavaa tunnelmaa mikä leviää aurinkoiseen naapurustoomme.
Tyyntä ennen myrskyä ne kait sanoo tämmöisestä tunteesta.

Lukija varmaan miettii että mistäs nyt tuulee, no minulla kuten varmaan muillakin ajatuskehitelmät syntyvät pikkuosasten summana, sattuma toisensa jälkeen tapahtuu joista teen sitten johtopäätökseni. Haistan savua, lämmittää niskasta kuulen rätinää,,,seinä on tulessa takanani (epätodennäköisempi vaihtoehto olisi että siellä on lohikäärme)

No minähän olen poliisivaltion kannalla, jolla tarkoitan sitä että minun mielestä viranomaisilla tulee olla erittäin laajat oikeudet jos on aihetta olettaa rikoksen tapahtuneen tai olevan suunnitteilla. Esimerkiksi jos minun epäiltaisiin olevan rikollinen tai muu heijari, niin he saisivat tulla ja potkia minun oveni sisään ja roudata minut putkaan (viikoksi, ei vuosiksi) ja sitten kun paljastuu että en ole syyllinen, he vain korvaisivat vahingot. Kaikki tämä vain tulisi tapahtua avoimesti ilman salailua, siis sitähän tapahtuu nytkin, useimmiten emme vain tiedä siitä ja jos jotain vuotaa meille niin emme tiedä onko tieto vain syötetty meille.

Muutama vuosi sitten ASIO n pojat meni Melbournessa jonkun lehden toimistoon ja vei kaiken,,,en koskaan nähnyt selityksiaä tapahtuneesta, jostain syystä mediakin lopetti siitä puhumisen hyvin nopeasti. Asiaa hakiessani tuli tämä vastaan.

Anti-terror bungle, 2001

A few weeks after the September 11, 2001 attacks on the United States, mistakes led ASIO to incorrectly raid the home of Bilal Daye and his wife. It has been revealed that the search warrant was for a different address. The couple subsequently sought damages and the embarrassing incident was settled out of court in late 2005, with all material relating to the case being declared strictly confidential.[18]


Miksi juttu on sitten julistettu salaiseksi, jos se oli vain väärä osoite kuin jossain komediassa,

Rapatessa roiskuu ja isoveli valvoo joka on mielestäni hyvä asia.

Google analyticsillä katselin teidän lukijoiden tietoja, älkää huoliko en näe muuta kuin teidän nimenne, seksualliset taipumukset jne (wow hello, call me honey).

Ei vaan sillä näkee mistä maasta ja milta serveriltä ja kuinka usein on käyty blogillani, elikkä esim että Elisan serverilta joku helsingista käyttäen firefoxin browseria on käynyt sivuilla.

No minullahan oli joskus aiemmin postaus jossa oli kaikki rasistiset termit otsikossa,,,natsi rasisti jne jne,,,arvatkaa tuliko mielenkiintoiset serverit lukijoiksi. Sisäministeriön poliisiosasto, puolustusvoimat (ja he viettivät siellä pisimpään) ja sitten Canberrassa yksi serveri josta johdetaan tämän maan tiedustelua ja jossa on myos suomen suurlahetystö,.

Sieltä polku johti suomen konsuliin Sydneyhin...hmmmm minun alter egoni ei tunne ketään noissa kaupungeissa, mutta minusta tuntuu että häntä seurataan.

Ah me niin rakastamme salaliittoteorioita. jessus unohdin sen ulkooven, nyt ne sen jo potkaisi, crash bang kabong


0 comments:

Post a Comment