Seksi eikun fluori

Seksistä piti kirjoittamani, siitä puhe mistä puute heh heh, mutta tuli fluori mieleen ensin, eli seksiä saatte sitten hetken päästä.

Fluori on omassa mielessäni aina ollut semmoinen kultainen ihanuus joka suojelee hampaitani uljaan prinssin lailla.

Lapsena sain kouluterveydenhoidon hammaslääkärikäynnillä semmoisen Aku Ankka hammassuojan teho fluorausta varten. En kyllä tiedä miksi kutsun sitä Aku Ankan nimellä, ei se ollut kovin ankan nokan oloinen, lähinnä nyrkkeilijän hammassuojaa muistuttava systeemi joka laitettiin suuhun. No ilmeisesti me lapset tunsimme itsemme ankaksi ne fluorisuojat suussa.

En koskaan kyseenalaistanut fluoria, uskoin täysin siihen mitä minulle sanottiin, onko se vähän sama juttu kuin lapsen usko vanhempiinsa, kun lapsi on pieni niin vanhemmat ovat kaikessa oikeassa, ja sitten joskus esi teiniiässä ehkä huomaakin että isä ei olekkaan supermies.

En vieläkään kyseenalaista fluoria, on se syvään juurtunut tuo uskomus, sitähän voisi ajatella ihan vaikka uskontona, siis eihän minulla ole siitä tutkimusperäistä tietoa vain se mita minulle on iät ja ajat kerrottu epävirallisesti ja mainoksissa.

Minkä takia fluori nyt on enemmän mielessäni kuin se mukava seksi, no Täällä Queenslandissä aloitettiin juomaveden fluoraus viime jouluna, ja silloin ihmetykseni oli suuri kun sille kuului paljon sora ääniä.

Soraäänillähän on myös se taipumus että ne kuuluvat parhaiten, kiitos median tuon rakkahan, muutaman vastustajan avulla saadaan asiasta kuva kuin sillä olisi hirveä ja laaja vastustus.

Yllätykseni oli suuri kun eräs suomalainen tuttuni sanoi että tottakai vastustan fluorin lisäämistä veteen.

Mielenkiintoista, ja nykyään internetin kultaaikana löydämme ihan yhtä monta ns. luotettavaa lähdettä puoleen jos toiseenkin, katsokaapa kuinka monta tohtoria tutkimuksineen he ovat löytäneet vastustuksen puolustajiksi (ihanan vastakohtaiset sanat peräkkäin).
fluorin vastustajat ry

No minä taidan edelleen pysyä fluoriuskovaisena ja jatkaa kuten tähänkin asti. Liian hankalaa alkaa toisenlaista totuutta tähän asiaan löytämään, jos sitä onkaan.
niin siitä seksistä....

2 comments:

Unknown said...

Mielenkiintoinen antifluorijärjestö. Siis fluorihan on ilmeisestikin Isoveljen keino saada massat hiljaiseksi, tahdottomaksi ja helposti käsiteltäväksi... fluoriahan käytetään monissa aivoihin vaikuttavissa lääkeaineissa tehostamaan niiden vaikutusta... jo natsit ja neukut ilmeisesti tiesivät tämän... http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/fluoridation.htm Tuon kaiken jos jaksaa lukea, alkaa itsekin miettiä salaliittoja ja kommandoja. Mutta siihen vaivaan auttaa hampaiden kunnon fluoraus, eikun purskuttelemaan, kippis!

Alexander Tukiainen said...

tilaanpa tuhat kiloa fluoria ja lähren vaalikiertueelle :()

Post a Comment