Marraskuu

Marraskuu

Ohi syyskuun

läpi repaleisen lokakuun

kaipuun kaljakori kilisee

yli taivaan

päivät niinkuin varisparvi

raahautuu

Noinhan Miljoonasade joskus meidankin mukana renkutti, vai oliko se toisinpain.

Oli yllatys huomata Marraskuun vaihtuneen, niin se aika rientaa vaikka kuinka yritan sita hidastaa ja harmaita kiharoitani varjata.

Aika rientaa jo senkin tahden etta on elamassa aivan hirveasti kiireita (remonttia ja yksinhuoltajan arkea), mietin jo tana aamuna etta en kirjoita enaa Maailmanparantajaan mitaan muuta kuin paivitykset jos esim saan aitiyspakkaus projektin kayntiin tms. tai keksin kuinka saan sen Indonesian kireiden housujen kiellon kumottua.

On ollut hiukan mielessa aloittaa seksi blogi, siis sellainen jossa voisi jutella avoimesti ihmisten seksuaalisuudesta, ei semmoinen porno saitti mutta semmoinen jossa voisi mietiskella erilaisia seksuaalisuuten liityvia uskomuksia tapoja ja tabuja. joo se voisi olla mielenkiintoista. heh heh

Minka takia blogeihin kirjoitellaan, kai se on se ajatuksien julkituomisen tarve, tai kerralla isommalle tuttavapiirille itsensa ilmaiseminen.

Entas Facebook, joo on minulla se mutta en kayta, kavin kerran tai kaksi siella ja mietin jalkeenpain mita tein siella,,,menin katsomaan mita entiset heilat ja kaverit tekevat, eli tirkistelin, ja siksi se kait onkin niin suosittu haluamme tirkistella toisiamme. No mina en siihen langennut, vaan jatkoin matkaani muille ajankayttosaiteille.

Ajankayttosaiteista tuli tarjouksen tavalla vastaan TV kaista (.fi) eli semmoinen jossa voi katsoa suomi telkkaria netissa, ihan mielenkiintoinen ja hyva palvelu, paitsi etta saa kylla hakemalla hakea hyvaa suomalaista tuotantoa. No katselen nyt kokatessani jotain MOT tai poliisitv tms ohjelmia, minulla on kahden viikon koekatsontaaika tvkaistalta jolla ajalla voin tayttaa kovalevyni tv tuotannolla, ja katsella sitten kun kerkian.
all right maailmanparantaja voi olla tauolla tai ei, mutta tarpeen tulllen kirjoittelen mita mieleen tulee, antakaa vain rohkeasti palautetta tai laittakaa maailmanparantaja teksti savumerkeilla Gothamin yotaivaalle.
xcv

0 comments:

Post a Comment